HĂ­rek

2004.10.20. 00:59

Csillagok

BAMA

Malek AndreĂĄnak  BĂ©csben önĂĄllĂł estje lesz
Aki oktĂłber 21-Ă©n vagy 22-Ă©n BĂ©csben jĂĄr, jegyet vĂĄlthat Malek Andrea önĂĄllĂł estjĂ©re. A szĂ­nĂ©sznƑ kĂŒlönben sem pihen, az Elisabeth cĂ­mszerepĂ©t Ă©nekli estĂ©rƑl estĂ©re az osztrĂĄk fƑvĂĄrosban. ÖnĂĄllĂł estje a bĂ©csi Interkult Theaterben lesz, ahol a RĂłmeĂł Ă©s JĂșliĂĄbĂłl Ă©s a Yentl-musicalbƑl is Ă©nekel.

ZenĂ©szek a konyhĂĄban is megĂĄlljĂĄk a helyĂŒket
A Shakespeare Ă©tteremben zenĂ©szek fƑznek. Többek közt a kozmixos Lala köt kötĂ©nyt, Bebe a Back II BlackbƑl, Ă©s Edvin Marton is fakanalat fog. Nem kevĂ©s emberre kĂ©szĂ­tik az Ă©tkeket,  hat zenĂ©szcsapat Ă©hĂ©t kell csillapĂ­tani.

JĂłzsefvĂĄros rajzfilmen  elevenedik meg
VĂĄrhatĂłan kultuszfilm lesz a fiatalok körĂ©ben a NyĂłcker cĂ­mƱ rajzfilm. A Gauder Áron rendezte mozi kĂŒlönlegessĂ©ge, hogy a figurĂĄknak nemcsak hangjukat kölcsönöztĂ©k a szĂ­nĂ©szek, hanem a fizimiskĂĄjukat is: SzabĂł GyƑzƑ, Szacsvay LĂĄszlĂł, Pindroch Csaba Ă©s BadĂĄr SĂĄndor.

KomĂ©dia: Le a fejjel! – sztĂĄrhĂłhĂ©r a rapper
Befejezte TĂ­mĂĄr PĂ©ter rendezƑ a Le a fejjel közĂ©pkori komĂ©dia forgatĂĄsĂĄt.
A filmet februĂĄrban mutatjĂĄk be. A PohĂĄrnokot GĂĄlvölgyi JĂĄnos alakĂ­tja, felesĂ©gĂ©t HernĂĄdi Judit, a kirĂĄly szerepĂ©t Bajor ImrĂ©re bĂ­zta a rendezƑ. A sztĂĄrhĂłhĂ©rt Ganxsta Zolee alakĂ­tja.

Hírlevél feliratkozås
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb hĂ­reirƑl! Adja meg a nevĂ©t Ă©s az e-mail-cĂ­mĂ©t, Ă©s mi naponta elkĂŒldjĂŒk Önnek a legfontosabb hĂ­reinket!