Hírek

2004.10.13. 07:41

Fent és lent

BAMA

Antal Nimród - Háromból kettőt hoz
Bár a Kontroll egészen lent, a metró világában játszódik, diadalmasan robog a fényben tovább. Antal Nimród filmje ragyogó rajtot vett a februári szemlén (két fődíj és három különdíj). Most pedig a zenéjét jutalmazták, továbbá a legkiválóbb forgatókönyvért járó elismerést is kiérdemelte a dél-franciaországi Aubagne-ban. A zenét jegyző Neót a hetedik művészet Mozartja címmel tisztelték meg. Összesen három díjat adtak most ki.
Kontroll, hajrá!

Matejka Zsuzsa - Elment szabadságra
Ez Magyarország. Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár főigazgatója ugyan nem jelezte tegnap lemondási szándékát, mégis ezt tálalja a sajtó. Matejka Zsuzsa – egyelőre – hallgat, s elvonult szabadságra. Általunk is elérhetetlen. A szóvivők szenvednek, több belőlük sem szedhető ki. Biztos lesz majd „közös megegyezés”, de a lényeg megint homályban marad. Nyilván: Matejka megy, mert tervei csupán tervek maradhattak. Ilyenkor új fő kell. Tervekkel, persze.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!