Hírek

2004.10.13. 09:36

Hírsáv

BAMA

A Puskás stadionba költözik a Ferencváros
LABDARÚGÁS Az FTC a Puskás Ferenc Stadionban fogadja a holland Feyenoordot és a svájci FC Baselt az UEFA-kupa csoportkörében. A döntés a szurkolók érdekében született meg. Amíg az Üllői úton csak 18 ezren lehettek volna jelen mérkőzésenként, addig az új helyszínen 28 212 néző tekintheti meg a találkozókat.

Vörös és Radulovics Lausanne-ban
ELISMERÉS Ötvenkét sporttársával együtt az öttusázó Vörös Zsuzsanna és a kézilabdázó Radulovics Bojana is elismerésben részesül hétfőn a sportcsillagok díjazása keretében Lausanne-ban. Az Olimpiai Múzeumban olyan európai versenyzők teljesítményét ismerik el, akik a legjobban képviselik a sport alapértékeit.

Faültetés a budapesti Eb színhelyén
ÚSZÁS A Magyar Úszó Szövetség elképzelése szerint október 30-án, szombaton 10 fát ültetnek el a Széchy Tamásról elnevezendő uszoda helyszínén.

Portugáliába utazik a válogatott
TEREMFOCI A jövő héten Portugáliában lép pályára a február 14-én kezdődő csehországi Európa-bajnoki döntőre készülő magyar teremlabdarúgó-válogatott. Legjobbjaink október 21-től a hazaiak mellett az angolokkal és a belgákkal találkoznak majd.

Péntektől Világkupa Kaposváron
DÍJLOVAGLÁS A péntektől vasárnapig tartó viadalon 15 nemzet 56 lovasa 70 lóval vesz majd részt. Mindezt nagy örömmel jelentették be tegnap a szervezők Kaposváron, hisz az olimpia évében nem számítottak rekordmezőnyre a Világkupa magyarországi versenyén.

Továbbra is hibátlanok hölgyeink
ASZTALITENISZ A magyar női válogatott a Statisztika Marczibányi téri csarnokában 3-0-ra nyert keddi, Litvánia elleni Európa-bajnoki selejtezőjén. A mieink így a sorozat 4. fordulója után is százszázalékosak. Győzelmeinket Tóth Krisztina, Póta Georgina és Fazekas Mária szerezték.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!