Hírek

2004.10.22. 01:21

Ingatlanbevételből javítják Gödöllőn a rossz utakat

Lázin M. A.

A gödöllői önkormányzat útépítési eseti bizottsága a közelmúltban kijelölte az útjavítási munkákat. A program forrása az Őz utcai ingatlanok eladásából származó bevétel.
Eszerint a Besnyő utca, Klapka utca szőnyegezésére harmincötmilliót költenek. A Zombor utca egy szakaszára, a Paál László köz szőnyegezésére és a Szent János utcai lakótelep kopó rétegének pótlására harmincnégymillió forintot fordítanak. Négymillió forintból újítják meg a Táncsics útról nyíló lakótelepi parkoló vízelvezetését, valamint hatmillió forintért a Kazinczy utca szőnyegezését. A Tavasz utcára hatmillió, az Ady sétány 3-as főúttól a Martinovics utcáig tartó szakaszára huszonnégymillió, a Bercsényi utca szőnyegezésére 7,5 millió forintot költenek.
A Táncsics úti hosszanti hézag javítása hatmillió forintot emészt fel. A Major utca szőnyegezése tízmillió forintba kerül, míg a Blaháné úti mart aszfalt megújítására tizennyolcmillió forint jut. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!