Hírek

2004.10.15. 11:01

Különös görutazás Európába

Megérkezett Budapestre a Motorola Motofunktour gördeszkás sorozat. A túra augusztusban Angliából indult.

Árvay Sándor

A csütörtök-pénteki zenés-bulis felvezetés után szombaton az óbudai Hangárban, a Bojtár u. 49–59. szám alatt levő Converse Skate Park területén már a sport lesz a fő attrakció.
A túra augusztus 22-én az angliai Great Yarmouth legendás pályájáról, a The Park nevet viselő görközpontból indult, négy hónap alatt körbejárja Európát, a kontinens 14 országában 18 pályát érint, s karácsony előtt az olaszor-szági Ravennában hatalmas záróelőadással, a sorozat legjobbjainak bemutatójával zárul. Budapestre a hamburgi viadalról érkeznek a szereplők, hogy – szokás szerint – itt is együtt trükközzenek a helyi fiatalokkal. Az egész napos gála során a szervezők új pályákat mutatnak be, amelyeket verseny közben tesztelhetnek a sportág szerelmesei. A legjobbak jutalma, hogy tovább- utazhatnak a sorozat állandó sztárjaival, s jövő szombaton Pozsonyban, két héttel később pedig a bécsi Skatelab gördeszka-birodalomban mutathatják be tudásukat.
A rendezvényre a jelentkezés ingyenes, csak a nézőknek kell jegyet váltaniuk. Érdemes kilátogatni a Bojtár utcai pályára, hiszen a sportágban ismert „klasszikusok”, Ali Cairns, Hugo Liard, Emilio Arnanz, Lee Blackwell, Marc Hazziza, Chris Astrom és Gianni Zattoni pattannak deszkára. A névadó szponzor díjazza azokat a szereplőket is, akik nem kerülnek be a továbbutazók csapatába, a nyeremények között kisorsolják például a cég a legtrendibb mobiltelefonját is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!