Hírek

2004.10.14. 11:17

Még mindig Vitray a főszerkesztő

Riskó M.–Hegyi Á.

Felmentették tisztségéből Vitray Tamást, a Magyar Televízió sportszerkesztőségének főszerkesztőjét – értesült tegnap a Hír TV. Az MTV történetének egyik legnagyobb egyénisége 2002 nyara óta vezette a sportosztályt, s menesztéséről már az athéni olimpia előtt suttogtak. A hírcsatorna szerint most már döntöttek is Vitray távozásáról, lehetséges utódként pedig Suba Katalint, a Telesport szerkesztőjét nevezték meg. Szintén az esélyesek között tartják számon Gulyás Lászlót, aki már számos alkalommal megpályázta a főszerkesztői tisztséget.
A Reggel által megkeresett mindkét, a Hír TV által megnevezett jelölt cáfolta, hogy vezetőváltásra került volna sor a Telesportnál.
– Abszolót nem igaz a hír – mondta Suba Katalin. – Fogalmam sincs, hogy láthatott napvilágot ez az információ. Tegnap értekezletet tartottunk, ahol Vitray Tamás megerősítette, hogy továbbra is ő a főszerkesztő. Nem tudom, hogy merülhetett fel a nevem esetleges utódként, hiszen engem senki sem keresett meg ezzel, és nem is ajánlkoztam soha.
– Semmit nem tudok mondani ezzel kapcsolatban – erősítette meg a Reggelnek Gulyás László. – Ami biztos: engem ezzel senki nem keresett meg, és pillanatnyilag van kinevezett vezetője az MTV sportosztályának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!