Hírek

2004.10.15. 14:07

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Rajzolás helyett inkább kertészkedik Körömi Attila
Körömi Attila független országgyűlési képviselőt, amint mondja, nem fertőzte meg a budapesti lét, így amint letudta parlamenti kötelezettségeit, hazamenekül pécsi házába. Közel háromezer négyzetméteres kertjében igyekszik minden munkát maga elvégezni, most éppen a lombtakarítás és a diógyűjtés van soron, de a kaszálástól sem riad vissza. Az őszi munkák mellett persze alig jut ideje „eredeti” hobbijára, a rajzolásra.

Salgó László sosem hagyja ki a Macskákat
Salgó László rendőrtábornok nagy zenekedvelő. A modern zenében Webber a kedvence. A Macskákat világszerte megnézte már. Legalább ötször látta és a jövőben sem hagyja ki, éppúgy, mint Az operaház fantomját. Otthoni kedvencei a szimfonikus költemények Ezek közül is elsősorban Liszt Les Préludes-je, Smetana Moldva szimfóniája, valamint a Négy évszak. Hangulatától függ, hogy mikor mit hallgat.

Mátrai Mártáék háromfelé laknak

Mátrai Márta fideszes képviselőnő nem költözött Budapestre. Hét közben háromfelé lakik a család: édesanyja Kaposváron él, fia Pécsett tanul, ő Budapesten dolgozik. Hétvégére gyűlnek össze otthon.
A többfogásos családi ebéd után, ha tehetik, a kertbe vonulnak. Ott nyugodt körülmények között beszélik meg, hogy kivel mi történt a héten, kire milyen feladatok várnak. Hétfőn mindenki indul állomáshelyére.

Víg Ilonát Rómában fogadja a pápa
Víg Ilona, a Fidesz-MPSZ nőtagozatának elnöke, a hét végén Rómába készül. Őt választották, a magyar parlament politikusnői közül, hogy képviselje Magyarországot egy gyermekjogi, családvédelmi, esélyegyenlőségi tanácskozáson, ahol ő is felszólalni készül. A megbeszélések után fogadja a hölgyeket II. János Pál pápa. Természetes, hogy a kitüntető fogadásra az ellenzéki politikusnő nagy izgalommal készül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!