Hírek

2004.11.11. 00:08

A héten indul a jégszezon

Farkas M.–Nagy V. Zs.

A kabátok alá kíméletlenül bekúszó hideget a legtöbb ember nehezen viseli. Vannak azonban olyanok is, akik örülnek a tél közeledtének, mint például a korcsolyázás szerelmesei. A hét elejétől a műjégpályán megkezdődött a gyerekek korcsolyáztatási programja is. A szervezett diákcsoportok délelőttönként kedvezményes belépőt kapnak. Ilyenkor egyszerre tíz-tizenöt csapat van a jégen. Délutánonként továbbra is a nagyközönséget várja a jégpálya.

– A korcsolyáztatási programot a fővárosi önkormányzat támogatja. A szervezett oktatásra óvodák és általános iskolák jelentkezhettek. Összesen kétszáz oktatási intézmény vesz részt a programban. A gyerekek tizenegy hónapra szóló kedvezményes bérletének ára egy főre nyolcszázötven forint – mondta Bürger Miklós, a műjégpálya igazgatója.
A jégpálya szakképzett oktatói mindenkit várnak, aki kedvet kapott egy kis csúszkáláshoz, de még sohasem volt korcsolya a lábán.

A szezon közben egyébként megkezdődik a pálya teljes körű felújítása is. Ez a jégszezonra nem lesz hatással.

Belépőjegy hétfő–péntek de: 350

Péntek délután és hétvégén 950

Oktatási jegy belépővel 950

Arcképes szezonbérlet 22 900

Bérlet tíz alkalomra 8 500

Szekrénybérlet szezonra 9 900

Nyugdíjasbérlet 2 500

Nyugd.szekrénybérlet 5 500

Mindennap nyitva

A hétfőtől teljes üzemben működő műjégpálya a hét minden napján nyitva tart: hétfőtől péntekig 9-től 13 óráig, illetve és 16–20 óráig. Szombatonként 18 órakor zárnak, vasárnap 10 órakor nyitnak.

Kölcsönzés

Akinek nincs korcsolyája, az óránként 500 forintért bérelhet magának. Akinek van saját „jégbakancsa”, de már jó ideje nem használta, az a jégpálya két köszörűsműhelyében 700 forintért megéleztetheti azt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!