Hírek

2004.11.18. 05:33

Az ismert üzletember rokonait ölték meg kegyetlen módon

Címkék#Vélemény

Szemán L.

A nyomszakértők még tegnap is dolgoztak Makón, a Szegedi utca 10. szám alatti családi házban. Itt egy látogatóba érkezett rokon találta meg kedden déltájban a 78 éves asszony és 51 éves lánya holttestét. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon nem kommentálták, hogy mindkettőjük nyakát fültől fülig átvágták. Mint ahogy nyomozati érdekből a Makón elterjedt többi információra sem reagáltak. Azt sem lehet még tudni, hogy a házból elvittek-e valamit.

A Szegedi utcai lakók szerint a 10. számú ház kapualjában egy hónappal ezelőttig egy zöldségkereskedés működött. A ház egyik felében pedig jelenleg is üzemel egy pénzváltó. Úgy tudják, hogy a helyiséget a háztulajdonos idős asszony adta bérbe. Hogy ki a bérlő, arról nem tudnak.
Az áldozatok, anya és lánya, a város közismert és megbecsült autókereskedőjének édesanyja és testvére. T. K. Lászlót mindenki korrekt üzletembernek mondja. A városlakók szerint a kettős gyilkosságot elkövetők Romániából érkezhettek, ugyanis néhány évvel ezelőtt már történt Makón egy ugyanilyen módszerrel elkövetett gyilkosság. Annak a tettese Romániából jött, és fültől fülig elvágta áldozata nyakát. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!