Hírek

2004.11.16. 00:53

Beindult a Real, vesztett a Barca

Európában ősszel ódákat zengtek a Barcelonáról, s egyre-másra kritizálták a Real Madridot. A katalánok, Frank Rijkaard edzővel, képtelenek voltak veszíteni, s emellett parádés játékot nyújtottak. A Real éppen az ellenkezőjét produkálta, csapnivalóan kezdett, ám most úgy látszik, magára talált.

Szabó T.

A spanyol bajnokság 11. fordulójában 6-1-re verte az Albecetét, miközben a Barcelona elszenvedte első vereségét, 2-1-re kapott ki a Betis otthonában. „Nem nyerhetünk minden mecscsen – kommentálta a kudarcot Rijkaard. – Szörnyű volt a vereség, de nem vet vissza minket, nem zavarja a felkészülésünket a következő mérkőzésre.”

Rijkaardék utcahossznyi előnye a Real Madriddal szemben négy pontra olvadt, sőt szombaton tovább zsugorodhat. A holland által említett hét végi derbi ugyanis éppen a Real ellen következik. A Nou Campban fogadják a gyűlölt riválist, amely az elmúlt hetekben alaposan játékba lendült. Az Albacete elleni 6-1-es diadalból Ronaldo két góllal vette ki a részét, Owen, Zidane, Samuel és Raúl egyet-egyet szerzett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!