Hírek

2005.01.20. 08:13

Átigazolási hírek a labdarúgó NB I-ben

BAMA

Szerb csatárt  igazol a DVSC
DEBRECEN Debrecenbe érkezett az OFK Beograd 22 éves labdarúgója, Miljan Mrdako-vics. Pályafutását a belgrádi Partizannál kezdte, majd futballozott Belgiumban (Ander-lecht, Aalst, Gent) is. Tagja volt hazája 21 éven aluli válogatottjának, és az előző bajnoki évadban 32 mérkőzésen húsz gólt szerzett. A debreceniek által kiszemeltek közül neki van a legnagyobb esélye arra, hogy szerződést kapjon. Debreceni hír még, hogy Andorka Pétert június 30-ig kölcsönadta a Loki a ZTE-nek.

Károlyi Sándor szerződést bontott a Fradival
FERENCVÁROS A zöld-fehérek csatára, Károlyi Sándor műtétje után csak ritkán kapott lehetőséghet, és ezért a Ferencváros egy évre kölcsönadta a Pécsnek. A PMFC-nél is elvétve jutott szóhoz, így a pécsiek már nélküle képzelték el a tavaszt. Károlyi visszatért az Üllői útra, ahol azt kérte, hogy a 2006 nyaráig szóló szerződését közös megegyezéssel bontsák fel. Tekintettel arra, hogy a Fradinál csökkenteni kívánják a keret létszámát, hozzájárultak a kérés teljesítéséhez.

Waltner Róbert Hollandiában próbálkozik
ZALAEGERSZEG Waltner Róbert szinte biztosan elhagyja a Zetét. A válogatott csatár hétfő óta a holland Utrecht-tel tárgyal. Ha nem jár sikerrel, a következő állomása Essen lesz.
 
Lendvai Miklós az ETO-t választotta
GYŐR Bár korábban az FTC és a ZTE is érdeklődött iránta, Lendvai Miklós a Győr játékosa lett. A legutóbb Cipruson szerepelt válogatott középpályás két és fél évre írt alá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!