Hírek

2005.01.07. 00:00

Átigazolási hírek a labdarúgó nb I-ben

BAMA

Nem tartozik senkinek a kaposvári Rákóczi


KAPOSVÁR A somogyi megyeszékhely csapatánál valamenynyi játékos megkapta a bérét és a prémiumát. A Rákóczi így azon négy NB I-es együttes közé tartozik, ahol „tiszta lappal” várhatják a tavaszt. Valószí-nűleg a biztos anyagi háttér miatt eddig nem jelentette be távozását senki. A vezetés tervezi védő, középpályás és csatár igazolását is, de csak olyan játékos jöhet szóba, akinek nincs futó szerződése. Konkrétumokról csak a kö-vetkező napokban esik szó.

Sztamenics mehet, Borgulya István jöhet


Bp. HONVÉD Szerződésbontást ajánlottak két játékosuknak. Zoran Sztame-nics elfogadta, így a bosnyák labdarúgó szabadon igazolhat. Szendrei György viszont még nem adott választ a klubnak. Az érkezők között lehet Borgulya István, aki megvált a német negyedosztályban szereplő Laupheim csapatától. Pini elnök állítólag szóban megállapodott, a csütörtöki edzést még mindig Kovács Kálmánnal kettesben megtartó Szurgent Lajossal a veze-tőedzői poszt betöltéséről.

Böőr Zoltán kazettán  kapja a gyógytanácsot


debrecen December második felében egy antwerpeni rehabilitációs központ „diákjaként” napi négy-öt órás edzéseken vett részt
a csaknem egy esztendőn át tétlenségre ítélt Böőr Zoltán. A Loki tizenötszörös válogatott középpályása a Belgiumból hozott videokazetta segítségével most itthon végzi a speciális gyakorlatokat.
A terembajnokság döntőjében még aligha játszhat, de a márciusi idénynyitón már ott szeretne lenni a DVSC csapatában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!