Hírek

2005.01.08. 06:07

Átigazolási hírek a labdarúgó nbI-ben

BAMA

Vincze Gábor Skóciában próbálkozik
GYŐR Az ősszel még a zöld-fehéreknél szerepelt Vincze Gábor Skóciába utazott. A Premier League-ben szereplő Livingston kívánja fél évre kölcsönbe szerződtetni. A védő – ellentétben a már Svájcot és Németországot is megjárt bátyjával – még nem futballozott külföldi csapatban.

Feczesin a Chelsea tesztelésére utazik
Vasárnap repül Londonba Fecze-sin Róbert, az Újpest ifjú csatára, aki péntekig a világhírű Chel-sea tesztelésén vesz részt. A Premier-ship első helyén álló sztárcsapat, ha elégedett lenne a magyar csatárral, a juniorok között tartana igényt szolgálataira.

Balogh Zoltánt kiszemelte az FC Basel vezérkara
FERENCVÁROS
A Reggel információi szerint a zöld-fehérek őszi kupaellenfele, az FC Basel szemet vetett Balogh Zoltánra. 

Három románt tesztelnek a borsodiak
DIÓSGYŐR A héten három román labdarúgó érkezett a klubhoz. A 27 éves Ciprian Dianu balhátvéd és a 24 éves Daniel Lupascu csatár az FC Oradea, a 32 éves Cristian Balasa középpályás a Farul Constanta tagja. Utóbbi a legnagyobb név, a korábban az Arges Pitestiben szerepelt rutinos futballista több mint 230 mérkőzést játszott a román élvonalban. 

Tíz játékos távozott a szünetben az újonctól
PÁPA
Az őszi idényzárás óta több játékostól megvált a klub. A távozók: Juhász, Usvat,  Banovits, Jagodics, Kvasz, Kovács P., Radics, Szekér, Tóth Cs. és Orovecz. Az újjáformálódó együttes Tóth Bálint szakmai igazgató irányításával január 10-én kezdi meg a felkészülést.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!