Hírek

2005.01.25. 00:00

Beckham nem kell!

José Mourinho kizártnak tartja, hogy valaha is szerződtesse David Beckhamet. Sőt, a Chelsea menedzsere azt is hozzátette, más sem kell neki a Real Madrid „galaktikusai” közül.

Szabó Tamás

Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor David Beckham a tavalyi Európa-bajnokság előtt arról beszélt, hogy szivesen szerepelne
a Chelsea-ben. A Real Madriddal tavaly hatalmasat bukott, a spanyol klub trófea nélkül zárt, s számos kritika érte az angol játékát. Nos a Chelsea mestere, José Mourinho a napokban reagált erre a felvetésre, rövidre zárta a történetet. „Olyan játékosokra van szükségem, akik erős csapatot alkotnak – mondta Mourinho.  – Nincs szükségem egy hollywoodi sztárra.”
Majd még hozzátette: „Jobban szeretem a fiatal, sikeréhes futballistákat, mint például Didier Drogba vagy Paulo Ferreira. A nemzetközi piacról ha egy valakit választhatnék, a fiatal brazil, Kaká lenne a Milanból.”   A pénz aligha lehetne akadály.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!