Hírek

2005.01.28. 08:04

Csábító csillagfényben

Olyanok ketten, mint a zabolátlan kiscsikókok. Imádnak énekelni. Kósa Ivett tiniként hollywoodi álmokat dédelgetett. Bálint Ádám csak annyit tud, úgy tűnik, ezentúl nem a művészettörténet diploma lesz számára a legfontosabb.

BAMA

Mindketten bekerültek a Mega-sztár döntőjébe. Még az is lehet, hogy egyikük a dobogó legfelső fokára állhat.
Bálint Ádám jól zárta az elmúlt évet. Döntős a Mega-sztárban. Ráadásul színészválogatás után a Madách Színházban az új Webber-musicalben főszerepet kapott. A Volt egyszer egy csapat című darabban Miller Zoltánnal és Nagy Sándorral váltva játszik.
Minden azért a huszonhárom éves srácnak sem sikerülhet.
– A nap csak huszonnégy órából áll – állítja. Így idén nem diplomázik művészettörténet és francia szakon. Ádám ennek ellenére boldog, hiszen a tv2 elengedi a Webber-musical próbáira. Pedig amikor elment a válogatásra, nem szólt a tévében. Igaz, a színházban sem árulta el, hogy megasztáros versenyző.
– Mindketten halasztunk – szól közbe a tűzről pattant
leányzó, Kósa Ivett. Ő az, aki elsőként futott be a vetélkedő döntőjébe.
Nemcsak az a közös a két fiatalban, hogy a Megasztárban szerepelnek. Az is, hogy apró koruk óta a színpadra vágynak. Ádám színészmesterséget, mozgást, színpadi táncot is tanult több éven át.
A Megasztár elődöntőjében Bakáts Tibor Settenkedő nem kritikaként mondta, de megjegyezte: „Viccesen táncolsz!”
A fiú a zsűrit musicalrészlettel akarta elkápráztatni, ám mást kértek tőle. Ott helyben szedte össze társaitól a Valami Amerika szövegét. Hát persze, hogy belesült.
– A zsűri kinevetett – vallja be –, francia sanzonokat kértek.
– A Kabaréval készültem – meséli Ivett. – Nem is hagyták végigénekelni, mást akartak hallani.
Ivett azt hitte: nem lámpalázas. Ám amikor az elődöntőn lejött a színpadról és megfogta
a vizespoharat, kilöttyent a víz, annyira reszketett a keze.
Lelkesen meséli azt is, hogy gimisként hajnalig virrasztott, hogy lássa az Oscar-díjkiosztót. Mindig odaképzelte magát a színpadra. A vörös hajú, szexis leányzó a Pázmány Péter egyetemen tanul, magyar–kommunikáció szakon.
A két sztárjelölt izgalommal várja, hogy kivel ad elő majd a döntőben duettet. Ivett azonnal rávágja, hogy példaképével, Anastaciával szeretne énekelni. Ádám Zsédát látná szívesen maga mellett. Most még a készülődés izgalmában élnek, ám február 12-én eldördül a startpisztoly a döntőn.
n Szilágyi Ágnes

a legfontosabb. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!