Hírek

2005.01.27. 06:49

Deszkával a város felett

BAMA

Szombaton ismét benépesül a Westend bevásárlóközpont teteje, ahol ötödször rendezik meg az O’Neill–Nokia Downtown High Budapest 2005 nyílt nemzetközi snowboard versenyt.
Az elmúlt négy évben olyan sikeres volt a viadal, hogy nem volt kérdéses, idén is fel kell állítani a sáncot a bevásárlóközpont tetőkertjén. Tavaly körülbelül 16 ezer ember látogatott el az eseményre, de hétvégén ez a csúcs is megdőlhet. A szervezők mindenesetre rekordot szeretnének dönteni, ezért az eddigi legnagyobb sáncot szerelték fel. Ezen a különböző szaltók és trükkök bemutatása közben 22 métert repülnek majd a versenyzők.
Szintén érdekesnek ígérkezik a slide verseny, amelynek keretében egy 1 méter magas, 6 méter hosszú csövön csúsznak majd végig a hódeszkások.
Az előzetes nevezések alapján hat ország 30-40 snowboardosa indul a szombati viadalon.
A rendezvény ideje alatt a helyszínen dj.-k gondoskodnak a jó hangulatról, a Venus és a Sugarloaf zenekar is koncertet ad. n Riskó M.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!