Hírek

2005.01.20. 00:00

Forró Tamás és Kulcsár kapcsolatát vizsgálják

Szemán L.

Egy fekete Mercedes és egy zöld Skoda érkezett még kedden délelőtt a Bazilika közelében található egyik műkincsbolthoz. Civil ruhás nyomozók szálltak ki belőle, és hosszú időt töltöttek a bezárt üzletben. Úgy tudjuk,  az üzlet a Kulcsár-ügy egyik gyanúsítottjának, Forró Tamásnak az érdekeltségébe tartozik.

Értesülésünk szerint a rendőrök azoknak az aukciós tárgyaknak a szerződéseit keresték, amelyek kereskedelmére Kulcsár Attila adhatott megbízást. Kizárólag a volt bróker vallomása alapján hozták a sikkasztási üggyel összefüggésbe Forrót.

Ő korábban közölte, hogy dokumentumokkal bizonyította a rendőröknek: a számára Kulcsár által kifizetett pénz aukciós megbízások ellenértéke volt.

A műkincsboltnál megjelent mindkét autó – rendszáma szerint – az ORFK állományában van. A Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője, Horváczy Emese nem cáfolta értesülésünket.

Mindöszsze annyit mondott kérdésünkre: nem nyilatkoznak. Kulcsár közben a rendőrök helyett ismét az ügyészeket választotta és előttük folytatja vallomását. Ezúttal a szakértői vélemények megállapításaival szembesítik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!