Hírek

2005.01.29. 00:00

Hat évre kerül rács mögé a kislány molesztálója

Jogerősen hat év fegyházbüntetésre ítélte a Szegedi Ítélőtábla Andrási Istvánt. A vádlott egy távoli rokona kiskorú gyermekével szemben követett el szemérem elleni erőszakot. A 48 éves kecskeméti férfi egy 11 éves kislánnyal fajtalankodott.

Nagy E. D.

A vádlott több mint egy évig élt együtt távoli rokonával és annak három gyermekével. Később azonban a kicsik nagymamájához költözött, de a kapcsolatot fenntartotta az asszonnyal. Sőt kérésére még a 11 éves lányára is vigyázott. Amikor magára maradt a gyerekkel, arra kérte a lányt, hogy vetkőzzön le, majd fajtalankodott vele. Az eset egy hónap múlva megismétlődött. A kislány otthon elmesélte anyjának a történteket, így derült fény a bűncselekményre. Andrási István mindvégig tagadta bűnösségét. A férfit halmazati büntetésül ítélték hat évre, a férfi ugyanis a fajtalankodás mellett okirat-hamisítást és más bűncselekményt is elkövetett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!