Hírek

2005.01.08. 00:00

Jótékony bál az ázsiai szökőár áldozataiért

Tóth Tímea

A Lions Klubok Magyarországi Szövetsége idei jótékonysági bevételét a Debreceni Lions Szemészeti Klinikának kívánta felajánlani. Az Iparművészeti Múzeumban ma este felhangzó báli dallamok most mégis másokért szólnak majd. Az est és a héten kezdődött gyűjtési akció nyereségét a Lions Délkelet-ázsiai Szövetségének utalják át. Ott biztosan a legrászorultabbak között osztják szét az adományt.
– A tavalyi bálon egymillió forintot gyűjtöttünk. Bízom benne, hogy ma este még több pénz folyik be a katasztrófa sújtotta térség lakóinak megsegítésére – mondja Fogarasi Katalin, a Lions magyarországi szövetségének programigazgatója.
A már hagyományosnak számító rendezvényen most először emlékéremmel köszönik meg a jótékonyságot az arra leginkább érdemeseknek. Ceglédi László, a magyarországi szövetség alapítója, Pártai Lucia, a meteorológiai  jelölés úttörője és Csá-nyi Sándor kap kitüntetést. Az OTP Bank elnök-vezérigazgatója a magánvagyonából létrehozott egymilliárd forintos alapítványával vívta ki az elismerést.
A báli hangulatot Illényi Katica és az Ungar zenekar garantálja, a koktélokat Laisz András keveri. Lesz kihelyezett kaszinó és tombolahúzás is, amelynek egy félmillió forintos ékszer a főnyereménye. A rendezvény fő médiatámogatója a Reggel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!