Hírek

2005.01.18. 08:35

Keresztül pest megyén

BAMA

Érd Könyvtári est A két világháború közötti népi irodalomból, Én nem mehetek el innen címmel tart előadóestet Szabó András január 19-én fél hat órakor. Az érdi Csuka Zoltán Városi Könyvtár a magyar kultúra napja alkalmából szervezi a programot. (vs)

Göd Szabályozás Elkészült 2004-ben Göd településszerkezeti terve. A döntésben a civil szervezetek és a lakosság is tevőlegesen vett részt. Ebben az évben a szabályozási tervek kimunkálása, az építési előírások meghatározása a feladat.  A testület már fel is hatalmazta a nemrég létrejött albizottságot a Szakáts kertben tervezet beruházások előkészítésére. (vs)

Százhalombatta Közmeghallgatás Az elmúlt hét végén a város Horvát Kisebbségi Önkormányzata közmeghallgatás keretében számolt be 2004. évi tevékenységéről. A megjelentek értesülhettek az idei  elképzelésekről is. (vs)

Szentendre Csatorna A pismányi csatorna építéséhez Szentendre az eddigi 400 millió forint mellé, újabb 80 milliót nyert a Közép-Magyarországi Régió pályázatán. A csatorna  szervezése során kiderült, hogy a terület ingatlantulajdonosainak több mint kétharmada igényli a csatornát.  A társulat heteken belül létrejöhet, és indulhat a közbeszerzési eljárás. (vs)

Vác Kétmilliárd A 2004-es év gyors mérlege szerint, az önkormányzat több mint egymilliárd forint értékű felújítást, fejlesztést valósított meg. Ehhez majdnem ugyanannyi külső, nem önkormányzati forrás is társult, elsősorban a kórház támogatásánál. A város tehát megközelítőleg kétmilliárd forintos beruházással és fejlesztéssel gyarapodott az elmúlt évben. (vs)

Zsámbék Orvosi ügyelet  A hétvégi központi orvosi ügyelet működési ideje 2005. január 1-jétől megváltozott  a településen. A rendelő már péntek délután 17 órától rendelkezésére áll a rászorulóknak a Petőfi Sándor u. 110. alatt, a mentőállomás  épületében. Telefonszám:  23-342-035. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!