Hírek

2005.01.31. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Visegrád Új díjak A város honlapjára felkerültek az erre az esztendőre érvényes kéményseprői díjak. Mindenki megtekintheti, akinek van internet-hozzáférése, vagy az erre a célra kialakított helyeken. A füstcsatornák éves vizsgálata kötelező, azokat mindenkinek a saját érdekében mihamarabb el kell végeztetni. (lma)

Leányfalu Tervek Immár a világhálóról is elérhető a nagyközség településszerkezeti terve. Az érdeklődők és a szakemberek egy igen alapos és nívósan elkészült elektronikus földabroszon tanulmányozhatják az őket érintő változásokat. (lma)

Vecsés Jelzőrendszer A településen az önkormányzat jelzőrendszeres házi segélyvonal bevezetését tervezi. A lakosok bővebb tájékoztatást a Jókai utca 8. szám alatti Gondozási Központban kaphatnak. (lma)

Piliscsaba Könyv A közelmúltban került piacra az Ismeretlen hősök, piliscsabai fiúk című könyv. A mű a helyi páncélosezred 1956. október 23-án elesett katonáinak, illetve a településen lejátszódott eseményeknek állít emléket. (lma)

Telki Meghívó Az önkormányzat oktatási és kulturális bizottsága legközelebbi ülését február harmadikán este hét órakor tartják a helyi általános iskolában. A találkozón többek közt értékelik az iskolaigazgató féléves munkáját is. (lma)

Ráckeve Kiállítás Homoki Gyula ólomkatonáiból nyílt kiállítás a helyi Árpád Múzeumban. A fémvitézek a honfoglalástól az 1848–49-es szabadságharcig idézik fel történelmünket. A tárlat február 11-ig tekinthető meg. (lma)

Gomba Takarítanak A település több mint tizennyolcmillió forintot nyert egy SAPARD- pályázaton. Az önkormányzat 6,125 millió forinttal egészíti ki e forrást. A huszonötmillió forintot a szennyezett patakmeder kitakarítására fordítják. (lma)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!