Hírek

2005.01.28. 08:02

Két nap alatt két rangadó a Komjádiban

BAMA

Ma és holnap a honi pólóelit randevúzik a Komjádi uszodában, a két derbin a tabella első három helyezettje száll vízbe. A Vasasnak a legnehezebb a dolga, hiszen előbb a bajnok Domino-Honvéddal, majd az Egerrel kell meccselnie. A bajnokság első felében a Dominót legyőzte Földi László együttese (8-7), az Egertől kikapott (8-10). – Mindkét meccs fontos, azon leszünk, hogy mindkettőt megnyerjük, és akkor lépéselőnybe kerülünk. Optimista vagyok, mert fiatal a csapat, a játékosok telis-tele vannak ambícióval – így az edző.
A Domino trénere, Kovács István örül a Vasas elleni meccsnek. – Jövő héten Moszkvában Euroliga-meccset játszunk, amire rangadóval, igazi tétmeccsel legjobb  készülni. A Csehov elleni siker után egyértelmű, hogy győzelmet várok – mondja.
Az egrieknél a mester, Gerendás György biztos benne, hogy jó meccset játszanak a Vasassal: – Igazi rangadó lesz, amelyen jó az esélyünk a sikerre. Ha nyerünk, abból biztos sokat profitálunk majd a jövőben… n Malonyai P.


A Komjádi uszodai program: péntek: Vasas–Domino-Honvéd, 20.15 óra. Szombat: Vasas– Eger, 18.15. Az élcsoport:
1. Domino (163-53), 2. Vasas (116-55), 3. Eger (124-59) 22-22 pont.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!