Hírek

2005.01.28. 07:49

Közbelép a főtámogató

BAMA

[caption id="" align="alignleft" width="320"] A főszponzor gyorssegélyének köszönhetően remélhetőleg nem szaladnak annyifelé a zalaegerszegi futballisták, mint itt, a gólöröm után
[/caption]A több mint jelentős adósságot felhalmozó zalaegerszegi futballklub megmentése korántsem egyszerű feladat, magától értetődik, hogy a bajok orvoslása különleges segítségnyújtást igényel. A ZTE főtámogatója, az E.ON Hungaria Rt. kifejezte szándékát, hogy részt vesz egy új finanszírozási rendszer kidolgozásában, amely hosszú távon megoldás.
A cég megállapodást köt a csapatot működtető gazdasági társasággal az azonnali segítségnyújtásról, hogy a társaság együtt maradjon. Konrad Kreuzer, az E.ON Hungaria elnöke úgy véli, a hiányzó pénzt a városi önkormányzattal és a többi szponzorral közösen kell előteremteniük. A gyorssegély ténye egyébként elismerés, jelzi, hogy a csapat őszi 3. helyezése kifejezetten siker.
Magától értetődik, hogy az E.ON gyorssegélyéhez biztosítékot kell nyújtaniuk a zalaegerszegieknek arra, hogy a megfelelő helyre kerüljön a pénz – a sikeres szakmai stáb és a játékosok megtartását szolgálja.

482 millió a hiány

A ZTE FC 2003. december 31-i mérlegbeszámolójában 372 milliós tartozás szerepelt, az öszszeg ma már eléri a 482 millió forintot. A sportág megyei szövetségének vezetése megállapította, hogy a klubnál a helyzet jelenleg drámaian komoly,

legalábbis ami a napi gazdasági, pénzügyi állapotot, illetve

a gondok megoldásának reményét illeti. Igazán szükség van tehát a gyorssegélyre.

Sportbarát cég az E.ON

Az E.ON Hungaria Rt. a zalaegerszegi futballklubon kívül négy magyar klubot támogat. Kosárlabdában a Kaposvári KK férfi, illetve a Pécsi VSK női csapatát, kézilabdában pedig a Győr női és a Debrecen férfi együttesét. Mindemellett személyre szabott, kisebb egyéni támogatások növelik a cég jóhírnevét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!