Hírek

2005.01.22. 00:00

Olyan, mint egy nagyon finom műszer

Kiss Gergely

[caption id="" align="alignleft" width="200"] Köcse Béla volt lapunk első nyertese, aki autót vihetett haza
[/caption]November elején sorsoltuk ki az első nyereményautónkat. A Chevrolet Lacettit Köcse Béla (48) budapesti olvasónk vihette haza. – Fantasztikus érzés vezetni. Olyan, mint egy finom műszer – mondja boldogan. Béla harminc éven keresztül Zsigulival rótta az utakat. Időbe telik, míg hozzászokik a különbséghez. – A pedálok nagyon érzékenyek, óvatosan kell bánni velük – meséli. Úgy vigyázok rá, mint a hímes tojásra. Rossz időben ki sem állok a garázsból. Nyertesünk nem adta el régi autóját. Balatoni telke éppen felújítás alatt áll, az építőanyag szállításához megfelel a Zsiguli is.

– Már nevet is adtam a Lacettinek. Egyszerűen csak Lacsinak hívom – mondja. Béla korábbi autóit is elkeresztelte, a legutóbbit Pirinek nevezte. Nyertesünket a mai napig megszólítják az utcán. – Sokan felismernek a Reggelben megjelent cikk óta – meséli. Még idegenek is gratulálnak. Béla új játékunkra is jelentkezett. – A Reggel egyszer már meghozta a szerencsém, bízom benne most is.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!