Hírek

2005.01.21. 00:00

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Bíber József félszemű ebet fogad örökbe
Önkéntes állatmentő a Jobbik Magyarország országos választmányának alelnöke. Bíber József Tibor rendszeresen megfordul a szolnoki állatmenhelyen, amelynek lakóit név szerint ismeri. Saját kutyával eddig nem büszkélkedhetett, garzonlakásába a két hörcsög, a tengerimalac, a degu és a 12 éves teknős mellett már nem jutott hely egy ebnek. Hamarosan azonban új otthonba költözik, s akkor örökbe fogad egy kilőtt szemű kutyát. (szo)

Horváth Zsolt nem tudott segíteni a cunami betegein
Horváth Zsolt, a Fidesz kecskeméti képviselője tagja annak a baráti körnek, amelyből többen Kelet-Ázsiában jártak orvosi segítséget nyújtani. Az orvos-politikus elmondta: szeretett volna bekerülni a kiutazó csoportba. Élete nagy szakmai kihívása lett volna, ha segíthet gyógyítani a cunami áldozatait. A jelentkezők nagy száma miatt azonban visszalépett.
Átengedte azoknak a helyet, akik rendszeres gyógyító munkát végeznek. (bá)

Kárpáti Zsuzsa Horn tanácsára nem fogy tovább
Kárpáti Zsuzsa, az MSZP országgyűlési képviselője fogyókúrázni kezdett. A százhetven centi magas politikus asszony korábban kaszkadőrként dolgozott, akkor hatvanöt-hetven kiló volt. Képviselőként fogyókúrába kezdett, ami túl jól sikerült. Egyszer a Parlamentben belekarolt Horn Gyula akkori miniszterelnök. Kárpáti Zsuzsa komolyabb intelemre számított, de helyette jó tanácsot kapott: „Zsuzsa kérem, ne fogyjon tovább!” (sb)

Horváth Csaba kisfia diplomatikusan hallgat
Horváth Csaba, Budapest második kerületi polgármestere, MSZP-s országgyűlési képviselő kisfia a héten letette az asztalra első elolvasott könyvét, a Jancsi és Juliskát. „Kiolvastam” – dicsekedett rendkívüli teljesítményével. A honatya kissé félve megkockáztatta az ilyenkor szokásos kérdést: mit szeret jobban a kisfia? Ha felolvassa neki a mesét vagy ha maga küszködik a betűkkel? Hallgatás volt a diplomatikus válasz. (sb)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!