Hírek

2005.01.20. 00:00

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Harrach Péter Mikszáth parlamenti írásait olvassa
Harrach Péter, az Orbán-kormány egykori családügyi minisztere azért szereti a téli szünetet, mert ilyenkor olyan könyveket is
kézbe vehet, amikre máskor nem jut ideje. Kivéve, amikor családja bálozik, mert olyankor másfél éves unokájára vigyáz. – Szívesen olvasom Mikszáth Kálmán írásait kora parlamenti képviselőiről. Ezek
a művek nagyon sok tanulsággal szolgálnak számomra – mondta a fideszes országgyűlési képviselő. (kg)

Őzet és muflont láttak Török Zsolt csemetéi
Török Zsolt Heves megyei szocialista képviselő téli szabadságát
gyermekeivel többnyire a szabadban töltötte. – Három ikerlányommal főleg a galyatetői és a kékestetői erdőkbe kirándultunk. Fárasztó, de mindenképp emlékezetes volt a sok-sok csatangolás a hegyen – mesélte az egri politikus. Gyermekei akkor voltak a legboldogabbak amikor a vadregényes tájakon bandukolva életükben először muflonokkal és őzekkel találkoztak. (he)

Garai István legrégebbi bélyegét 1850-ben nyomták
Garai István, az MSZP Bács-Kiskun megyei képviselője imádja
a bélyegeket. A legrégebbi darabot 1850-ben készítették. A féltve őrzött példányt nagyapja egy barátjától kapta. Mint mondta: a bélyegek tanulmányozása megnyugtatja, ezért is gyarapítja gyűjteményét. Emellett jelentős hanglemeztára van. A nagynevű együttesek – Van Halen, a Uriah Heep, a Pink Floyd – zenéjének többségét eredeti bakelitlemezeken hallgatja. (bá)

Révész Máriusz ruhájában esküdött újságíró barátja
Révész Máriusz a Fidesz országgyűlési képviselője segítőkész ember. Tavaly augusztusban egy újságírót segített ki az öltönyével. Az esküvőre készülő újságíró huszadikán akarta kivenni ruháját a tisztítóból, de az ünnepek miatt nem sikerült. Így kénytelen volt kölcsönruhával megoldani a kínos helyzetet. A segítség nem váratott sokat magára. Néhány telefon után Orbán Viktor szóvivője három ruhát is felajánlott az eseményre. (pg)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!