Hírek

2005.01.17. 00:00

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Magda Sándor unokája hamar kezdte a politikát
Magda Sándor, az MSZP gyöngyösi országgyűlési képviselőjének unokája, az ötesztendős Benedek hamar a „politika közelébe” került. Alig kétévesen elkísérte az akkor még jelölt honatyát egy tévéfelvételre.
A riporter kérdésére, hogy mit csinál a nagypapa, öntudatosan válaszolt: „kampányol”. Magda Sándor természetesen azóta is igyekszik minél több időt együtt tölteni az unokájával, mesél neki, játszik vele vagy éppen mozognak. (he)

Albumot vett antikváriumi pénzéből Papcsák Ferenc
Papcsák Ferencnek, a Fidesz baktalórántházi országgyűlési képviselőjének 600 darabos térképgyűjteménye van. A gyűjtemény első darabját egy úrtól vásárolta. Pénztelen egyetemistaként későbbi feleségével könyveik egy részét eladásra vitték az antikváriumba. Az előttük álló úr egy térképalbumot akart értékesíteni, de csak 3600 forintot kapott volna érte. Amikor a könyveiket kifizették, a 8000 forintból megvette az albumot. (pg)

Pánczél Károly két éve rákapott a horgászatra
Pánczél Károly országgyűlési képviselő két éve rendszeresen horgászik. Parlamenti padtársa, Szűcs Lajos beszélte rá a hobbira. A fideszes ráckevei honatyát néha 19 éves lánya is elkíséri. Eddigi legnagyobb fogása egy háromkilós ponty. A politikus a keszeget és
a kárászt is szereti, de a betelepített törpeharcsával nincs megbarátkozva. Képviselőtársa megígérte, hogy idén megtanítja úszózni. Reméli, beváltja az ígéretét. (pg)

Frankné Kovács Szilvia otthon kerüli a politikát
Frankné dr. Kovács Szilvia szabad idejét megosztja családja és baráti társasága között. Tolna megye közgyűlésének szocialista elnöke a hétvégeken kellemes beszélgetésekbe szokott merülni. Ilyenkor a hagyományos témák kerülnek elő: kinek milyen változások történtek az életében, ki hogyan érzi magát a világban. Az elnök ezekben az esetekben szándékosan igyekszik kerülni a politikát, de törekvése nem mindig jár sikerrel. (to)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!