Hírek

2005.01.18. 09:14

Tavasz az Üllői úton

Riskó Márton

Véget ért a pihenő a ferencvárosi labdarúgók számára. László Csaba vezetőedző tegnap az Üllői úton megtartotta az év első edzését, amelyen négy játékos nem végezte el a feladatokat.
Sowunmi Thomas, Dragan Vukmir, Alekszandar Bajevszki, Leandro de Almeida és Marius Sasu különböző okokból nem vehettek részt a futásból és kispályás játékból álló gyakorláson, vagy csak könnyített munkát kellett végrehajtaniuk. Leandro a szakmai stáb engedélyével délután érkezett meg Brazíliából, de ma már együtt készül a többiekkel. Vukmir és Bajevszki a többhetes pihenő után még kapott egy napot arra, hogy romániai beutazási engedélyéhez vízumügyeket intézzen, igaz, az edzés végére mindketten csatlakoztak társaikhoz. Sasu térdsérüléssel bajlódik, s úgy volt, hogy tegnap már együtt edz a kerettel, egy sajnálatos tragédia azonban keresztülhúzta számításait. A csatárnak elhunyt az édesanyja, ezért engedélyezték neki, hogy a temetésig Romániában tartózkodjon. Ennél hosszabb ideig nem számíthatnak a zöld-fehérek Sowunmi Thomasra, aki
a hét végi teremtornán járomcsonttörést szenvedett, s felépülése az orvosok szerint hat hetet vesz igénybe. – Ha minden jól megy, másfél-két hét múlva már futhatok, arra viszont vigyáznom kell, hogy a fejemet hat hétig ne érje erős ütés – mondta a csatár.
– A bajnoki rajton már szerepelni akarok a csapatban. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!