Hírek

2005.01.04. 00:00

Tegnap már dolgoztak a hivatalokban

Vultur Cs.

Az önkormányzati hivatalokban tegnap már a szokásos rend szerint fogadták az ügyfeleket. A polgármesterek és jegyzők többsége is munkába állt. Ez derült ki, miután felhívtunk néhány kerületet: működik-e már a hivatal? A II. kerületi polgármester, Horváth Csaba most vette ki szabadságát. Az ügyfélszolgálat, a jegyző és az építési hatósági osztály azonban dolgozik. A testület ma délután rendkívüli ülést tart. A V.  kerületben dr. Steiner Pál polgármester és a jegyző is dolgozik. Az ügyfélszolgálat és az osztályok szintén. Deák Erzsébet, VI. kerületi jegyző a héten szabadságon van. Verók István polgármester titkárságán is hiába csöngetjük a telefont, az építési osztály azonban fogad.

A VII. kerületben a hivatalt, az ügyfélszolgálatot és Hunvald György polgármestert is munkában találtuk. A Hegyvidéken az ügyfélszolgálat és az építési osztály is nyitva van. A polgármester, dr. Mitnyan György is dolgozik, a jegyző szintén. Zuglóban Rátonyi Gábor polgármester beteg, ennek ellenére bemegy a hivatalba, ami viszont az általános rendnek megfelelően működik. Rákosmentén az év első munkanapján dolgozott a polgármester, dr. Hoffmann Attila is.

Építkezési tervekkel is kereshettük volna az önkormányzatot. A pestszentlőrinci és pestszentimrei hivatal már tegnap teljes körű félfogadással üzemelt. A polgármester szabadságon van. A XIX. kerületben működik az ügyfélszolgálat. Steinerné dr. Török Katalin polgármester, és hivatala teljes munkaidőben dolgozik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!