Hírek

2005.02.26. 06:40

Cruz a pályán is az apjával van

Farkas Cintia

[caption id="" align="alignleft" width="160"] Brooklyn már ötéves, előnyben van az öccseivel szemben. Ő már „játszott” a Manchester United stadionjában, az Old Traffordon is.
[/caption]David Beckham esetében megszokhattuk már, hogy külsőségekkel is ki akarja fejezni gyermekei iránti rajongását. Brook-lyn, majd Romeo születése után is készíttetett magának az adidas-szal olyan cipőt, melynek nyelvére a srácok nevét írták. A most ötéves és a 2003-ban született fiának a nevét még a bőrére is tetováltatta. Már akkor azt mondta: van még hely a testén, jöhet az újabb gyerek. A „bőrhímzésre” még várni kell, a szokásos cipő azonban már elkészült. 
A keddi Bajnokok Ligája-meccsre elkészült az új cipő az újszülött Cruz nevével. A Beckham családból most így a nem egészen egyhetes Cruztól retteghetnek leginkább a kapusok.
Sokan egyébként nem tudják eldönteni: sajnálják vagy irigyeljék-e inkább a Beckham gyerekeket. Brooklyn, Romeo és Cruz mesés gazdaságban nőnek fel, de már most meg kell szenvedniük a média nyomását. Nem szólva arról, hogy a két nagyobbat már el is akarták rabolni. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!