Hírek

2005.02.17. 00:00

Fehér újra Újpesten

Fehér Csaba megunta a PSV kispadját és hazatért. A válogatott hátvéd a tavaszi szezonban kölcsönjátékosként Újpesten léphet pályára.

Szabó Tamás

[caption id="" align="alignleft" width="265"] Fehér Csaba pályafutása során játszott már Újpesten. Képünkön a fradista Schultz Leventével csatázik.
[/caption]Fehér Csaba az elmúlt öt hónapot az eindhoveni tartaléksorban töltötte. A nyáron szerződött a NAC Bredától a PSV-hez, de az új munkaadója nem foglalkoztatta. A magyar védő csupán négyszer lépett pályára a holland élvonalban, s ez édeskevés. Korábban elmondta, a NAC Bredában rendre kezdőjátékosként foglalkoztatták, éppen ezért nehezen viselte az új helyzetet. Tudta, hogy nehéz dolga lesz, hiszen a PSV Európa egyik élcsapata, de négy bajnoki mérkőzéstől azért jóval többre számított. Nos, tavasszal bepótolhatja a mulasztást. Fehér Csaba hatalmas klubhűségről tett tanubizonyságot és hazatért Újpestre. A holland profiklub kispadja helyett a magyarországi játéklehetőséget választotta. Természetesen mindkét félnek előnyös Fehér döntése. Egyrészt a PSV elégedett lehet, hiszen a futballistája újfent játékba lendülhet, s a nyáron úgy kapja vissza, hogy egész tavasszal pályára lépett.
Másrészt az Újpest egy válogatott védővel erősödött. Némi gond mégis érheti a lilákat. Tudniillik hiába építik be tavasszal a csapatba Fehért,
a nyáron keresehetnek új játékost a helyére. A válogatott középpályás szombaton tér haza Magyarországra – attól kezdve számíthat rá Mészöly Géza vezetőedző.

Felesben fizetik

A megállapodás értelmében a PSV és az Újpest fele-fele arányban fizeti tavasszal a játékos bérét. Fehér tavasszal kölcsönjátékosként szerepel. Az eindhoveni klub akkor sem rendelhetné vissza, ha súlyos sérüléshullám sújtaná az együttest.

Fehér Csaba

Született: 1975. 09. 2.

Posztja: középpályás

VálogatottságA: 33

Klubjai:

Pécs, Újpest, MTK,

V. Geel, NAC Breda, Philips SV.

a tavaszi szezonban kölcsönjátékosként Újpesten léphet pályára. Szabó Tamás -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!