Hírek

2005.02.23. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Diósd Testületi ülés
Február 24-én ülést tart az önkormányzat képviselő-testülete. Napirenden többek között az idei szemétszállítási díjak, ingatlan- és közterület-foglalási ügyek szerepelnek. A testület Diósd hivatalos honlapjával is foglalkozik, amelyet eddig elég ritkán frissítettek. (vs)

Isaszeg Jó döntés
Még 2003-ban adta át a Sportcsarnok üzemeltetésének jogát a képviselő-testület a Település Üzemeltetési Kft-nek. Azóta a leromlott állapotú épületet rendbe tették, rendszeresen nyitva tartanak. Nem utolsó szempont hogy a 200000 forintos 2003-as bevétellel szemben az elmúlt évben csaknem kétmillió forint került a kasszába. (vs)

Monor Hulladék
A januárban létrehozott munkacsoport tíz helyszínt jelölt ki a szelektív hulladékgyűjtéshez. A ceglédi hulladéklerakó üzemelési időpontjától függően az év végén, vagy a jövő év tavaszán kezdenek majd működni szelektív hulladékgyűjtő szigetek. (vs)
 
Piliscsaba Óvoda vezetők
A nagyközség képviselő-testülete február 25-re összehívott ülésén többek között a Klotildligeti Óvoda és a Napsugár Óvoda vezetői állásának betöltésére pályázatot ír ki. (vs)

Pilisvörösvár Állatok
A város Közösségi Házban hüllő kiállítást rendeznek. A különleges állatok március 1. és 6. között tekinthetők meg. (vs)

Ráckeve Költségvetés
A város képviselő-testülete pénteki ülésének napirendjén szerepel a 2005. évi költségvetés. Előzetes információk szerint az előterjesztés elfogadásának nem lesz akadálya. (vs)

Vác Nagy beruházás
A város és a megye egyik legnagyobb beruházása a Cházár András iskola fejlesztése, bővítése és felújítása. A rendelkezésre álló 848 millió forintból új tornacsarnokot építenek, a kollégiumot 20 lakószobával bővítik, tatarozzák, korszerűsítik, akadálymentessé teszik a történelmi épületeket. A pénz nagy része címzett állami támogatás, és mintegy 85 milliót Pest Megye Közgyűlése szavazott meg erre a célra. (vs)

Szada Fórum fiataloknak
Itthon Szadán címmel a fiatalok közérzeti, közéleti fórumára várják az érdeklődőket. A rendezvény február 25-én délután hat órakor kezdődik a Faluházban. (vs)

Törökbálint Hiánnyal terveztek
A képviselő-testület februári ülésén elfogadta a 2005. évi költségvetést. A kiadási főösszeg 4563681 ezer, a bevételi főösszeg 3567253 ezer
forint. Amiből következik, hogy ebben az évben 896428 ezer forint hiánnyal számolnak. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!