Hírek

2005.02.23. 00:00

Már épül a Marina-part második üteme

Rados Virág

[caption id="" align="alignleft" width="250"] Állandó portaszolgálat, szauna, jakuzzi is jár majd a 274 lakáshoz
[/caption]Kétszázhetvennégy lakás építését kezdi meg a XIII. kerületi Túroc utcában az Arcadom Építőipari Rt. A kivitelező az Autoker Holding Rt.-től nyerte el pályázat útján a megbízást – mondta el Angyal Tünde, a beruházó cég kommunikációs vezetője. A Marina-part lakópark második ütemének kínálatából száznyolcvannyolc lakás már gazdára talált. Az öt kilencemeletes Duna-parti házban az egyes ingatlanok mérete 30 és 108 négyzetméter között lesz. A tervekben kétszintes mélygarázs, portaszolgálat és szauna is szerepel.

A lakásokat, amelyek átlagos négyzetméterára négyszázhúszezer forint, 2006 nyarán adják át. A Foka-öbölbeli Marina-part lakónegyed jelenleg a legnagyobb hazai ingatlanfejlesztés. Közel húsz hektáron, összesen több mint 80 milliárdból készül el 2009-re. A csaknem négyezer lakásos épületegyüttesnek saját kikötője és közúthálózata lesz. A beépített anyagok zöme környezetbarát. A zöld felületet a Foka-öbölre jóváhagyott környezetrendezési terv alapján alakítják ki. A Meder utcai első ütem három házának szerkezetépítését befejezték. Most a belső válaszfalakon és a szerelvényeken dolgoznak. Az első lakók idén ősszel költözhetnek be. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!