Hírek

2005.02.15. 08:49

Pinte távolodik a Fraditól

Pinte Attila a jelek szerint – bár még ma éjfélig átigazolható lenne – nem tudott megállapodni a Ferencvárossal. Így meséli történetét.

D. Tok Ernő

„Természetesen konkrét számokról nem beszélek, hiszen ez etikátlan lenne a Ferencvárossal szemben, de szemléltetésképpen elárulom, hogyan folytak a tárgyalások Tepszics úrral. A Fradi ajánlott, mondjuk 1 forint havi fizetést, én viszont kettőt kértem. Aztán Tepszics úr kifejtette, nehéz anyagi helyzetben van a Fradi, s megkérdezte, tudnék-e engedni.

A válaszra csak azután volt kíváncsi, hogy a Sportkórházban alaposan kivizsgáltak. Figyelembe véve a Fradi iránti érzéseimet, engedtem, mondjuk 1 forint 70 fillért ajánlottam. Erre Tepszics úrék ragaszkodtak az 1 forinthoz. Ezt nem fogadhattam el, hiszen családom van, s az a bizonyos »1« forint pontosan annyira lett volna elég, hogy a család magyarországi tartózkodását fedezze.

Talán még egy icipicit engedhettem volna, az ésszerűség határáig, de azért szinte ingyen játszhatok. Mivel nem voltak hajlandók emelni az ajánlaton, abban maradtam, jelentkezzenek, ha jobb ajánlatuk van. Azóta is várom a telefonhívást. Mellesleg éppen az előbb hívott valaki Budapestről, aki azt mondta nekem, beszélt Tepszics úrral, aki azt nyilatkozta neki, hogy az én hívásomra vár… Csendben megjegyzem: nem én hívtam föl a Fradit, hogy szeretnék ismét a Ferencvárosban játszani, ők kerestek meg ezzel, tehát úgy gondolom, nem nekem kellene jelentkeznem most, hogy akkor akarnak-e vagy sem…”

Pinte Attila a minap két pozsonyi klubtól is kapott komoly(abb) ajánlatot. A szlovák élvonalban sereghajtó Inter Bratislava, valamint a második vonalban középcsapatnak számító Rapid is hívja a rutinos labdarúgót.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!