Hírek

2005.03.16. 06:40

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Érsek Zsolt a szüleivel a Vatikánt keresi fel
Érsek Zsolt (43), Hatvan szocialista országgyűlési képviselője, egyben a város polgármestere mostanság egyházi jellegű programra készül. A politikus Borsodnádasdon élő idős szüleivel és húgával Rómába,
a Vatikánba utazik, s a tervek szerint minden fontos látnivalót megnéznek. Mint elmondta, Olaszországban egy olyan szállodában laknak majd, amelyben magyar apácák dolgoznak. Itthonról lehetett náluk szállást rendelni. (rm)

Csicsay Claudius Iván fantasztikus gyűjteménye
Csicsay Claudius Iván (57), Kőbánya szocialista parlamenti képviselője nem mindennapi gyűjteményt tudhat magáénak: a politikus könyvtárában valamennyi 1945 és 1993 között megjelent fantasztikus könyv és folyóirat, összesen 4000 olvasnivaló szerepel. A képviselő nagy kedvence a Gyűrűk Ura-sorozat: mint mondja, a könyv filmváltozata azon ritka feldolgozások közé tartozik, amelyek hűen visszaadják az eredeti mű hangulatát. (tg)

Babák Mihály ékszerekkel kedveskedik feleségének
Babák Mihály (57) Békés megyei fideszes országgyűlési képviselő gyakran látogatja az ékszerüzleteket. Felesége az Oroszlán jegyében született, éppen ezért nagyon kedveli a míves ékszereket. A honatya legutóbb karácsonykor arany nyaklánccal lepte meg élete párját, névnapjára egy szép gyűrűt ajándékozott neki. Mint meséli, nem kell sokat törnie a fejét a soros ajándékon, mert a neje apró célzásokkal tudatja vele, minek örülne igazán. (bé)

Horváthné Stukics Erzsébet a természetet járná
Horváthné Stukics Erzsébetnek (53), a Fidesz Vas megyei országgyűlési képviselőjének korábban a túrázás jelentette a fő kikapcsolódást. Emlékezete szerint a családjával gyakorlatilag az egész Dunántúlt bejárták, mára azonban minderre nem sok ideje maradt. – A parlamenti munka mellett a népes család is sok törődést igényel – mondja. – Négy gyermekem és négy unokám van, így, ha akadnak üres óráim, azokat velük töltöm. (tg)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!