Hírek

2005.07.01. 00:00

Szubrettek és primadonnák

Bőséges utánpótlás ígérkezik a pesti Broadwayn, az operettszínházban szubrettekből, bonvivánokból és táncoskomikusokból.

Szilágyi Ágnes

[caption id="" align="alignleft" width="290"] Jöjjön velem, nagysád, shimmyt járni – szól Kálmán Imre dala. Polhy Boglárka táncra is perdült. A közönség pedig vastapssal jutalmazta a fergetes jelenetet, olyannyira, hogy megismételték.
[/caption] A színház öltözője este fél hétkor már nyüzsgött, mint a méhkas. A fodrászok és a sminkesek villámgyorsan ígazították a frizurákat. Szabó Dávid önállósította magát, még egy jó nagy adag hajlakkot permetezett a hajára, ne kócolódjon össze tánc közben. Bódi Barbara a tükörben  barátkozott a loknijaival. Hét előtt megszólalt az öltözőben az ,,égi hang”, az utolsó figyelmeztetés. Néhány perc, és színpadra kell lépni. A színház nézőtere megtelt. Felcsendültek Strauss, Kálmán Imre, Ábrahám Pál, Lehár Ferenc ismert dallamai. Az operettszínház ifjú generációja pedig megmutatta, mi mindent tud.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!