Hírek

2005.07.02. 06:22

Ágyneműtartóban bújt el az őrizetből szökött fiatal

Megtalálták azt a férfit, R. Attilát (29), aki bilinccsel a kezén szökött meg még hétfőn a rendőrök elől.

Nagy E. D.

Vörös Krisztina, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-kapitányság sajtóügyeletese lapunknak azt mondta: a fiatalembert besurranásos lopás miatt vették őrizetbe. Múlt vasárnap két nyíregyházi lakásba is betört. Az első lakásból egy telefont, két pénztárcát és személyes iratokat vitt magával. A másodikból egy telefont, ám itt a háziak elkapták R. Attilát, és a rendőrök kiérkezéséig viszszatartották. A férfi, aki már huszonnégy alkalommal volt büntetve, áprilisban szabadult a börtönből feltételesen. Őrizetbe vették, de másnap nagyon fájlalta a lábát, és kórházba vitték. Ott kikéredzkedett a mosdóba, ahonnan az ablakon keresztül kereket oldott.

– R. Attiláról felmerült, hogy a Bujtosi tó közelében, egy házban bujkál – fogalmazott Vörös Krisztina. A rendőrök akciót szerveztek elfogására. A fiatalember ugyanis nappal nem mozdult ki, éjszaka viszont igen. A rendőrök körbevették a házat, és pénteken, hajnali öt órakor az ágyneműtartóban találtak rá R. Attilára, akinek a lopás mellett a fogolyszökésért is felelnie kell.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!