Hírek

2005.07.18. 06:49

Bajevszki és Gyepes Gábor külföldre készül

Csapatkapitányként vállalt szerepet a minszkiek elleni kupaszégyenben (0-2), visszavonta klubja elleni feljelentését, majd Angliába utazott próbajátékra a ferencvárosi Gyepes Gábor.

M. P.

[caption id="" align="alignleft" width="159"] Meglehet, Gyepes Gábor először és utoljára volt csapatkapitány
[/caption]A hátvéd a másodosztályú (Championship) Wolverhampton Wanderers menedzserét, Glenn Hoddle-t szeretné meggyőzni arról, hogy érdemes szerződtetni. A macedón Alekszandar Bajevszki előrébb tart mint Gyepes, ha megfelel az orvosi vizsgálaton, Koreában futballozhat. Huszti Szabolcs viszont még nem tudja, merre indul neki az Üllői útról, a menedzsere szerint Oroszországban „mesés összeget szánnának a szerződtetésére”. A Ferencvárosnak érdeke, hogy mindhárman menjenek, hiszen minden fillérre szüksége van a klubnak, a várt befektetőről mostanság már szó sem esik. A Brémából távozó Lisztes Krisztián mégsem szerződik az angol élvonalba (Premiership) följutott Wiganhez, azt várja (itthon), hogy egy spanyol csapat vággyon rá.

Kaposvári remény, hogy a kapós Jovánczai Zoltán marad, egyelőre kikosarazta az MTK-t és a Vasast egyaránt. A Honvéd öt futballistát próbálgat, köztük egy brazilt (André Alves) és két szerbet (Vitomir Jelics, Ognen Paripovics). Tatabányán sem aprózzák el a dolgot, a közeli napokban egyszerre öt kameruni futballistát figyelnek majd. Már a csapaté viszont a szlovák válogatott Németh Krisztián. Az FC Fehérvárnál az Újpestről érkezettek közül Simek Péter még meg sem melegedett, de már Koreában próbálkozik, Farkas Balázs pedig nem ír alá addig, amíg a klub az áprilisi fizetésekkel is tartozik. 

M. P. Meglehet, Gyepes Gábor először és utoljára volt csapatkapitány -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!