Hírek

2005.07.20. 06:46

Határőrök elől menekültek el a baleset okozói

– Két határőr és egy jánoshalmi rendőr teljesített szolgálatot, amikor felfigyeltek az autóra – mondta lapunknak Kovács Iván, a határőrség szóvivője.

N. E. D.

– A kocsi nem állt meg a hatósági jelzésre, ezért a háromfős csoport utánaeredt. A menekülők, hogy ne vegyék észre őket üldözőik a sötétben, lekapcsolták a jármű világítását. Ez okozta a balesetet, egy kereszteződésbe ugyanis úgy hajtottak be, hogy nem voltak észrevehetők. Ekkor rohant kocsijukba egy másik személyautó. A kivilágítatlan autóban két férfi ült, egyiküknek eltört a karja az ütközés során. Amikor meglátták a határőröket és a rendőrt, futásnak eredtek, de sikerült elfogni őket. A másik kocsiban négy fiatal és egy középkorú nő utazott. Őket a kiskunhalasi kórházba vitték. Ferenczi Lászlótól, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől megtudtuk: azért nem állt meg a jelzésre a sofőr, mert ittasan vezetett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!