Hírek

2005.07.27. 00:00

HÍRsáv

BAMA

Az új generéciónak is leforgatják a Tüskevárat
A film befejezése még messze van, de már forgatják a Fekete István Tüskevár című regényéből készült nagyjátékfilmet. Annak idején, 1967-ben készült már tévésorozat a sikeres ifjúsági regényből. A több epizódból álló sorozat is igen közkedvelt volt. A főhős kissrácot, Tutajost ismerős kelti életre a vásznon, a Sorstalanságból megismert Nagy Marcell. Matula figuráját most Kovács Lajos játssza.

Bedhy újra visszatér a színpadra, de egyedül
A Bestiák egykori énekesnőjét akkor láttuk utoljára, amikor hat hónapos terhes volt, és a Kiss Forever Band-es Vári Zoltánnal várták a babát. Az elmúlt időszakban Bedhy férjhez ment, két fiát, Zalánt és  Benedeket neveli. Nem tagadja: szívesen visszatérne a színpadra. Augusztus 4-én Egerben, egy divatshow-n lép fel a Bestiák egykori tagja.

Megasztáros dalokat énekel Caramel
A megasztáros Caramel még lábadozik. Sőt, még csak most kezd el dolgozni új, saját lemezén. Ettől függetlenül megjelent egy válogatáslemez, amelyen Caramel énekel, méghozzá a versenyben elhangzó dalait. Nem feltétlenül  lehet boldog az új felfedezett, hiszen nem saját számaival jelentkezik elsőként a piacon. Igaz, üzletnek nem rossz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!