Hírek

2005.07.25. 06:41

Hírsáv

BAMA

Permetezés közben lezuhant a helikopter
Lezuhant és kigyulladt egy mezőgazdasági helikopter szombaton Pest megyében, Mikebudánál. A pilóta a helyszínen életét vesztette. A baleset okait szakértők vizsgálják. (ned)

Késsel szúrta meg vitapartnere nyakát
Azonosította a rendőrség azt a 42 éves férfit, aki szombat éjjel egy szórakozóhelyi vitát követően megkéselt egy nyírparasznyai férfit a XXIII. kerületi Stefánia utcában. A sértett belehalt sérüléseibe. A tettest még keresik. (ned)

Bányatóban vesztette életét a fiatal fürdőző
Belefulladt egy fiatalember a hernádvécsei bányatóba, szemtanúk szerint már kifelé úszott a vízből, amikor elnyelték a habok. A mentőket a barátok értesítették, de a szerencsétlenül járt fiatalon már nem tudtak segíteni. (ned)

Udvari vécében szült meg egy nő
Kimentettek egy budapesti udvari vécéből egy újszülöttet, az anya ugyanis itt adott életet gyermekének. A babát tűzoltók emelték ki az emésztőgödörből, már jobban van. Bűncselekményre utaló jel nem merült fel. (ned)

Lesodródott az útról, és konténernek rohant
Nekiütközött egy autó egy szemeteskonténernek Kartalon. A sofőr belehalt súlyos sérüléseibe. A kocsi lesodródott az útról, ez okozta a balesetet. A holttestet a tűzoltók emelték ki a roncsból. (ned)

Egy szomszéd buktatta le a csalókat Letenyén
Előállította a rendőrség azt a két román férfit, akik egy letenyei idős férfitól próbáltak pénzt kicsalni. Azt mondták, ajándékot hoztak, végül pénzt kértek tőle. Az esetről a szomszéd szólt a rendőröknek. (ned)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!