Hírek

2005.07.14. 00:00

Hírsáv

BAMA

Megasztár és Jóban Rosszban
A megasztárosok pénteken Nyíregyházán lépnek a közönség elé. A rajongók nem csak a fiatal énekesekkel találkozhatnak. A TV2 szappanoperája, a Jóban Rosszban szereplői is meglepik az érdeklődőket. A négy színész persze nem énekel. Játszanak a közönséggel, például activityznek. A Megasztár „előzenekaraként” lépnek színpadra a sorozat ma már jól ismert szereplői.

Rómeó és Júlia a forradalom viharában
Az omegás Mihály Tamás és Horváth Péter író, rendező musicalt ír. A darabot jövőre mutatják be a szolnoki Szigligeti Színházban. A premier apropója: jövőre ünnepeljük az 1956-os forradalom és szabadságharc ötvenedik évfordulóját. A musical Shakespeare Rómeó és Júlia című drámájának átformált változata lesz, az ötvenes évek közepén játszódik.

Edit férjhez ment, most babát vár
Balázsovits Edit a jövő évadban nem vállal már szerepet. Persze nem azért, mert tele van a naptára munkával. Szeptemberben a színházak induláskor a színésznő már igencsak gömbölyödik, ugyanis babát vár. Balázsovits Edit sokáig Kaszás Attila párja volt. Miután szakítottak, a színésznő férjhez ment, majd Kaszás Attilának kisfia született új szerelmétől.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!