Hírek

2005.07.22. 06:44

Jól jártak a rendőrök Cegléden és Ráckevén

Lázin M. A.

– A város önkormányzata 875 ezer forinttal támogatja egy üzemképtelen rendőrautó felújítását – mondta a Reggelnek Sós János, Cegléd polgármestere. Aki egyben azt is hozzátette: a testület egyhangúlag szavazta meg júniusi ülésén az összeget. Megtudtuk, a városi kapitány, Pálfi János rendőr alezredes szóban és írásban is kérte a segítséget. A helyi őrsnek több üzemképtelen gépjárműve van, amelyek közül a most befolyó összeget egy balesetet szenvedett Suzuki rendbehozatalára fordítják.

– Ha ez a kocsi visszatér a szolgálatba, remélhetőleg tovább javul Cegléd bűnügyi statisztikája – véli a polgármester. Sós János szerint a település közbiztonsága jónak mondható. Ugyanakkor önkritikusan megjegyezte, a város szélén azért még lenne mit rendbe tenni. Ugyancsak a rendőröket kellemesen érintő hír, hogy Lamperth Mónika tegnap adta át a ráckevei rendőrkapitányság felújított épületét. A belügyminiszter az avatón elmondta: az új létesítménynek köszönhetően várhatóan tovább javul a kisváros és környéke közbiztonsága. Az új őrse közel hatvanmillió forintot költöttek. A ház a technika legújabb vívmányaival lett felszerelve.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!