Hírek

2005.07.27. 06:29

Jovánczai Zoltán az Üllői úton folytatja karrierjét

Két fronton is zajlik az élet az Üllői úton. Az átigazolási időszak hajrájában még erősítene a Fradi, ám közben holnap jön az UEFA-kupa-selejtező visszavágója Minszkben. Nem túl biztató a helyzet, a csapat biztos, hogy meggyengül tavalyhoz képest.

BAMA

A klubvezetés szóban már megállapodott a román Craiova magyar származású ballábas csatárával, Borbély Csabával. A zöld-fehérek egy évre vennék kölcsönbe a csatárt, de a román klub még nem válaszolt az ajánlatra. A Fradinál nem mondtak még le arról, hogy visszakerüljön az Üllői útra Schultz Levente, aki az előző bajnokságban a Vasasban futballozott. Tegnap délután eldőlt az is, hogy a Kaposvár 21 éves korosztályos válogatottja, Jovánczai Zoltán elfogadta a zöld-fehérek által felajánlott szerződést.

Az előjelek nem sok jót ígértek, Jovánczai ugyanis az átigazolási időszak elején szóban megállapodott az MTK csapatával, de meggondolta magát. Közben tárgyalt a Vasassal is, a Fáy utcában biztosra vették az érkezését, de a szerződés aláírása előtt nemet mondott, és visszament Kaposvárra, ahol nagyon megörültek annak, hogy marad. Úgy nyilatkoztak a somogyi elöljárók, hogy az a legnagyobb erősítésük, hogy továbbra is náluk játszik a kissé csélcsap tehetség. Ehhez képest most a Ferencvároshoz szerződött. A minszki, a Fradi szempontjából 0-2-ről induló kupameccsre ma utazik el a csapat. Reggel nyolckor Bécsbe buszozik, ott száll repülőgépre Minszk felé, ahol holnap magyar idő szerint 16 órakor kezdődik a visszavágó. Nem tart a csapattal sérülése miatt Grósz Róbert, Bognár Zsolt és Bartha László, Lipcsei Péter viszont ott lesz a pályán, térdműtéte után egyre jobb formában futballozik.

Az esélyekről egyelőre nem sok szó esik, és persze azt sem emlegeti senki, hogy a budapesti első mérkőzésen úgy futballozott a társaság, hogy a visszavágón a becsületéért is játszania kell, nemcsak a továbbjutásért. Egyik lecke nehezebb mint a másik, nem lesz könnyű…

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!