Hírek

2005.07.23. 07:10

Kútból került elő egy férfi csontváza

Nagy E. D.

Pród és Görbeháza között, egy elhagyatott tanya használaton kívüli kútjából került elő egy férfi csontváza. A rendőrség közlése szerint a tetem akár öt éve ott heverhetett. A nyomozók egyelőre nem tudták azonosítani a holttestet, ezért a lakosság segítségét kérik. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a 35-40 év körüli férfi gyilkosság áldozata lett. Gyulai Józseftől, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk: a csontvázra az autópályát építő dolgozók találtak rá talajmunkák végzésekor. Az adatok szerint a férfi fogazata hiányos, ám egyelőre nem lehet tudni, hogy bántalmazástól estek-e ki a hiányzó fogak.
Az áldozat 180 centi magas lehetett, teteme mellett különböző tárgyakat is találtak a nyomozók. Például egy 45-ös méretű cipőt, egy lilás számlapú órát, valamint egy fémcsatos barna bőrszíjat. A rendőrség kéri, hogy aki ezek alapján bármit tudhat a férfiról, jelentkezzen a hatóságoknál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!