Hírek

2005.07.13. 06:37

Luis Figo az Interben folytathatja

Luis Figóért az Internazionale jobb ajánlatot tett a Real Madridnak, mint a Liverpool.

Szabó Tamás

[caption id="" align="alignleft" width="127"] Figo gólöröme Milánóba költözhet
[/caption]Eddig úgy tűnt, hogy Luis Figót csupán egy hajszál választja el a liverpooli szerződéstől, ám a vörös ördögök menedzsere, Rafa Benítez kibökte, a Real Madrid túlságosan sokat kér érte. Jött azonban az Internazionale, hogy kifizetné a hárommillió eurót. Figo korábban úgy nyilatkozott, Angliában szeretné befejezni pályafutását, de hiába szeretne Liverpoolba menni, ha a spanyol csapat vezére, Florentino Perez végül Milánóba irányítja. A Real Madrid ma az Egyesült Államokba utazik, ahol két mérkőzést játszik. Luis Figo neve a 24 tagú társaságban nem található meg. Guti elvileg utazik, habár a Tottenham Hotspur ötmillió fontot ajánlott érte.

Egy másik spanyol egyesület, a Betis megválna Denilsontól. A brazil cselkirály tavaly várakozáson alul teljesített. Júlio Baptista eközben kikosarazta az Arsenalt, mert szeretné megkapni a spanyol állampolgárságot, ezért még egy évig nem akarja elhagyni az országot. A Chelsea-ben szeretné folytatni pályafutását Michael Essien, de az Olympique Lyon elnöke, Michel Aulas kijelentette: „Essien nem eladó!”

Angol lapértesülés szerint a West Bromwich Albion labdarúgója lehet Javier Saviola. Az argentin csatár hivatalosan az FC Barcelona játékosa, de már nem számítanak rá. Saviola legutóbb az AS Monacóban futballozott. Gera Zoltán klubja, a WBA bízik abban, hogy a klasszis beleegyezik a fizetéscsökkentésbe, hiszen barcelonai éves keresetét (3,5 millió font) nem tudnák felajánlani. A birminghamiek szerint a kölcsönadás is megoldás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!