Hírek

2005.07.07. 00:00

Már reggel játszhat a Reggellel

Sz. Á.

[caption id="" align="alignleft" width="82"] Görög Zita is a kitalálásra várók között szerepelt
[/caption]Még négy héten át bízhatnak lapunk szerencsés olvasói Fortuna istenasszony kegyében, ha naponta játszanak a Reggel Sztárkirakó játékával. Izgalmas, amikor a különben közismert színésznek vagy műsorvezetőnek csak a jobb szemét látjuk, és abból kell kitalálni, hogy kit takartak el. Ha az első napon beküldik sms-ben a megfejtést, akkor esélyesek a sorsoláskor az ötvenezer forintos nyereményre. Persze, minél több látszik a „feladvány” arcából, annál könnyebb őt felismerni, és érthetően annál kisebb lesz az elnyert pénzösszeg. A másik fajta fejtörő sem kevésbé izgalmas, olyan, mint egy puzzle. Ha sikerül összerakniuk a naponta megjelenő képrészleteket, akkor egyszer csak kiderül, ki a hét sztárja. Ennek a játéknak a fődíja egymillió forint, de nyerhető újságelőfizetés, műszaki cikkek és görögországi nyaralás is.
A Reggel játéka tett már családot több mint ötmillió forinttal gazdaggá. Egyik állandó olvasónk, Kókai Józsefné, bár játszott már több újsággal is, de sms-ben még nem küldött be soha megfejtést. Meg is lepődött, amikor értesítették, hogy ötvenezer üti a markát. – Marsi Anikó szerencsét hozott – újságolja –, hiszen őt kellett kitalálni.
Ózdi olvasónk két éve úgy érezte, elfordult tőle Fortuna. Nem nyert semmit. Most viszont a Reggelnek, illetve magának köszönhetően Görögországba utazhat. – Két lányom ül a repülőre – árulta el büszkén Fehér Istvánné –, a férjem beteg, így mi itthon maradunk. De továbbra is játszunk a lappal!
A Reggel mostani játékfolyamában Szulák Andrea is az egyik megfejtés volt. Az énekes-műsorvezetőről kiderült, hogy imád keresztrejtvényt fejteni. Ám még ismertsége előtt sem küldte be soha a megfejtéseket. Elárulta, életében csak egyszer-kétszer lottózott. Ugyanis úgy érzi, az élet sok területén szerencsés, ám a szerencsejátékban nem.
Pálffy István esküszik a társasjátékokra. Gyerekkorában, de még a mai napig is játssza családjával. Különben életében még semmit sem nyert, szerinte az ilyenfajta szerencse elkerüli. A társasjátékokban sokszor ő a győztes, hiszen ahhoz a szerencse mellé az eszét is használnia kell.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!