Hírek

2005.07.29. 00:00

Megint a szülők kapnak számlát a bombariadóért

Úgy tűnik, beváltja ígéretét a rendőrség. Mint azt tegnap lapunk megírta: ezentúl minden egyes bombatámadással fenyegetőnek kiszámlázzák a szükséges intézkedések árát.

Nagy E. D.

A 14 éves tököli kislány mellett, aki a Parlament felrobbantásával riogatott, most egy 10 éves, vácdukai kisfiú szülei is várhatják a fizetési felszólítást. A gyerek még július 10-én reggel telefonált a rendőrségre, hogy a Nyugati pályaudvaron bomba fog robbanni. Ebben az esetben is gyanítani lehetett, hogy rosszízű tréfáról van szó, ám a rendőrök mégis kiürítették a pályaudvart. A fiút csak most sikerült elfogni, szüleinek háromszázezer forintot kell fizetniük. Százezer forinttal többet, mint a tököli szülőknek. Közben tegnap újabb fenyegetőzőt csíptek fülön. Az 50 éves férfi a Magyar Légiforgalmi Szolgálatot ijesztgette azzal, hogy lelő egy repülőt. A férfit állítólag idegesítette, hogy újpesti otthona felett légifolyosó van. Ellene eljárást indítottak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!