Hírek

2005.07.20. 06:47

Mosogatórongy alatt rejlett a kézigránát

– Üdvözöljük édesanyádat – mondta az ismeretlen férfi annak a 27 éves nőnek, akinek óbudai otthona előtt egy csomagot nyomott a kezébe.

N. E. D.

A mosogatórongyba csomagolt tárolódobozt a megrémült nő bevitte a lakásba. A család kibontotta a pakkot, ekkor derült ki, hogy kézigránátot rejt. Kihívták a rendőrséget is, a tűzszerészek pedig megállapították, hogy egy jugoszláv kézigránát a küldemény. Mérei János, a BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Osztály II. Alosztályának vezetője lapunknak azt mondta: őrizetbe vették K. Jánost (32), akit önbíráskodással és robbanóanyaggal való visszaéléssel gyanúsítanak. A férfi a család haragosa, perben is állnak a felek. Egy kölcsönszerződés a vita forrása, a család szerint K. János többször megfenyegette már őket. Azt egyelőre még nem lehet tudni, ki volt az az ismeretlen, aki a csomagot kézbesítette. A vitát K. János elismerte, a csomagkézbesítésre való megbízást azonban nem. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!