Hírek

2005.07.27. 06:41

Nesztelen és meztelen jön a csiklandozó betörő

Furcsa betöréssorozat tartja izgalomban Floridát. Négy esztendeje minden nyáron éjjelenként egy teljesen meztelen ismeretlen férfi oson be idős hölgyek hálószobájába, és egy madártollal addig csiklandozza a talpukat, amíg föl nem ébrednek.

Gy. Z.

Különc kedvtelés: az idén már öt alkalommal tett hívatlan látogatást a gyanútlan hölgyeknél, rendszerint hajnali kettő és négy óra között. Ráadásul nem fecsérli drága idejét fiatal pipikre: összes eddigi áldozata idősebb hatvan évesnél – közölte a rendőrség a floridai New Smyrna Beach-en.

Legutóbb egy hete követte el tettét a kisvárosban: ezúttal egy hetvenhárom esztendős asszonyt – pontosabban a lábát – szemelte ki magának. A rendőrség teljességgel tanácstalan, minden követhető, értékelhető nyom hiányzik. Csiklandozó támadása után ugyanis az ébredést követően azonnal kereket old. A pszichológusok arra figyelmeztetnek, hogy nagy a valószínűsége az esetek ismétlődésének. A különös bűncselekmény motívációja roppant egyszerű: a tettest az a rémület izgatja, amely áldozatait ébredéskor eltölti.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!